Monty Roberts & Ann Lindberg


MONTY ROBERTS (USA) har varit i Sverige ett flertal gånger och haft demonstrationer där han visar hur hästar kommunicerar.

Monty kalls även "Mannen som lyssnar till hästar".

Han har ett fantastiskt hästöga och lär ut hästens språk på ett lättförståeligt sätt.

Monty själv hade ingen trevlig uppväxt som barn (72 brutna ben i kroppen vid 12 års ålder...) och det var inte någon trevlig hästhantering heller. Han har ägnat sitt liv åt att lära ut hur en häst fungerar och hur man får den att vilja göra det vi ber den om.

Han visar oss människor hur vi kan bli den där trygga flockledaren som hästarna vill ha, så de kan slappna av och finna glädje i att vara med oss.

Monty har i Sverige en instruktör som är Certifierad av honom och hans team: Ann Lindberg, www.hästpedagogen.se. Jag och merparten av hästvännerna nedan är elever till Ann och Monty.

Ann är en fantastisk pedagog och en människa med ett enormt hjärta! Det är ett privilegium att vara i denna värld av människor som vill alla (både hästar och människor) väl, som förstår att alla är individer med olika behov, och att det alltid finns en väg utan våld och hot till en bättre värld för alla.

Alla borde veta det vi vet!Mina Genomförda Monty Roberts-utbildningar :

Psykologi

Join Up

Lastning


Sommaren 2013 var Monty Roberts Certifierade Instruktör,

Ann Lindberg, www.hästpedagogen, här och höll Lastningskurs! Tack till Ann, Emma och alla elever och hästar för en fantastisk helg!


Jag rekommenderar dig VARMT att gå en kurs hos Ann! På hennes hemsida hittar du mer info om de kurser hon håller :)